Şehit Öğretmen Neşe Alten Ortaokulu
Örnektepe Mah. Baş Sok. No1 Beyoğlu/İstanbul

VİZYON

İlimiz ilköğretim okulları arasında geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, kaliteli eğitim öğretimi prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi A kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

MİSYON

Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Öğretim)

Tam Gün (Normal Öğretim)

08:50 / 14:50

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Miniatürk´ün ilerisinde, Ticaret Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi´nin hemen arkasındayız.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Miniatürk ´ün üst tarafında kalmaktadır. Örnektepe Mahallesi Baş Sokak No:1 Beyoğlu/ İSTANBUL